Een diner van 4 of meer gangen bij u thuis of op een aparte locatie, Piet verzorgt het voor u van A tot Z.
Voor groepen van 10 tot 80 personen.
In overleg met u wordt geruime tijd van te voren een mooi menu afgestemd, hierbij wordt rekening gehouden met eventuele intoleranties of speciale wensen van u of een van uw gasten. Indien gewenst bezoekt Piet vooraf de locatie om de mogelijkheden te bekijken. Tevens kan hij u adviseren over inrichting en aankleding van betreffende locatie.
Om u een idee te geven vindt u onderstaand een 4-gangen dat onlangs door Piet Kookt verzorgd op een familiereünie.
Brood
Diverse soorten brood met boter, notentapenade en gemarineerde olijfjes
Zalm
Grove tartaar van Schotse, lichtherookte zalm met knapperige rauwkost, dille, limoen en Valderama-olie.
Geserveerd met een mayonaise van druivenpitolie en verse munt.
Batate & Truffel
Soepje van zoete Peruaanse aardappels met schuim van klappermelk met vleugje truffel en chips van pastinaak, wortel en rode biet
Tournedos Rossini
Botermalse ossenhaas op romige truffelpuree met groene groenten in Parmaham geserveerd met een kruidige rode wijnsaus en afgetopt met een gebakken lever van de Schipholgans
Passiefruit
Combinatie van gebakje van ricottamousse, smoothie van Griekse yoghurt en tijm-panna cotta, allen gemaakt met verse passievruchten
Koffie
Koffie uit de cafétière of een glas thee met koekjes en chocolaat=jes
Basiskosten € 235,–
+ couvertprijs € 36,50 p.p.
Wilt u meer informatie over diners? Neemt u gerust contact op met Piet.