Piet Kookt verzorgt borrelhappen voor groepen van 30 tot 300 personen. In overleg met u stellen we een assortiment borrelhappen samen, eventueel aangevuld met een tafelgarnituur, precies naar uw wensen en budget.
Op een door u gewenst tijdstip worden de borrelhappen, serveerklaar op schalen in professionele koelcontainers bezorgd en na afloop weer opgehaald. Het is ook mogelijk dat de borrelhappen ter plekke worden bereid en worden uitgeserveerd door personeel van Piet Kookt.
Om u een idee te geven vindt u onderstaand een recent gemaakt assortiment borrelhappen met tafelgarnituur.
Tafelgarnituur
(1 setje per 12 à 15 personen)
Oude Kaas
Brokken Reijpenaer VSOP met dip van stroperige, ingekookte Port
Olijven
Huisgemarineerde grote groene olijven
Fuet
Luchtgedroogde pur porc salchicon
Noten
Hollandse mix
Borrelhappen
(4 p.p.)
Lachs och ost
Zalm met verse mierikswortelkaas gerold in Zweeds Tunbrot
Runderbonbon
Rauwe ossenhaas gevuld met pikant, gehakte biefstuk op amuselepel
Forelpastei
Mousse van gerookte forel in luchtig bladerdeeg met dille en kaviaar
Yakitori
Kleine saté van malse kippendijen in Japanse oestersaus met sesamzaadjes
Miniquiche
Kleine warme hartige taartjes gevuld met Roquefort en Serranoham
Paté en croute
Mini-paté van Ibéricozwijntjes geserveerd met jam van rode ui
Wrap
Gerookte kip met rucola-pesto gerold in maïstortilla’s
Gazpacho
Borrelglaasje met ijskoude tomaten-komkommersoep
Basiskosten € 65,–
+ couvertprijs € 6,25 p.p.
Wilt u meer informatie over borrelhappen en/of tafelgarnituren? Neemt u gerust contact op met Piet.